Texels Kookboek - Spinazieschotel met shoarmavlees

Ingrediënten
700gr spinazie (diepvries) 100gr geraspte belegen kaas 1 ui 1 teentje knoflook
2 el olijfolie 300gr shoarmareepjes 1 blikje tomatenpuree 1 pak aardappelpuree voor ovenschotels.
peper zout

Hulpmiddelen
pan oven snijplank koksmes

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.

Teentje knoflook en ui snipperen.

Bereiding

Laat de spinazie ontdooien en schep er de helft van de kaas, peper, zout door. Fruit de ui met de knoflook 5 min in hete olie.Voeg de vleesreepjes toe en bak ze al omroerend bruin.Voeg de tomatenpuree toe en warm 2 minuten mee.

Bereid de aardappelpuree volgens verpakking. Verdeel de spinazie over de bodem van een ingevette ovenschaal. Verdeel het vlees erover en dek af met puree. Strooi de rest van de kaas erover en zet de schaal 20 min in de oven op 200 graden Celcius.

Serveertip

Eet smakelijk !!